071-5722 141
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Extra ruimte “Loods 2” in aanbouw!

Extra ruimte “Loods 2” in aanbouw!

6 april 2023 | Nieuws

Op 10 maart zijn we begonnen aan de noodlokalen.
Sinds we ons mooie nieuwe schoolgebouw in gebruik hebben genomen, is de school gaan groeien. Hierdoor hebben we meer lokalen nodig. Op het schoolplein worden vier nieuwe lokalen gebouwd.
Als de bouw volgens planning verloopt zullen we na de meivakantie de lokalen in gebruik kunnen nemen.
In de nieuwe lokalen komen groep 7, groep 8 en we gebruiken een lokaal voor onze extra leergroepen zoals de groeiklas, plusklas en schakelklas.
Wij kunnen als school niet wachten om deze lokalen in gebruik te nemen, zodat we meer ruimte hebben om ons onderwijs vorm te geven!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.