071-5722 141
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws De leerlingenraad van De Ley

De leerlingenraad van De Ley

14 september 2022 | Nieuws

Ook dit schooljaar is er een leerlingenraad gekozen door de kinderen van de groepen 6, 7 en 8. 
Alle kinderen uit deze groepen mochten zich verkiesbaar stellen en hun klasgenoten ervan overtuigen vooral op hen te stemmen.
De belangstelling was groot, maar zoals bij elke stemming geldt; de meeste stemmen gelden ;). Uit groep 6 zijn Sadik en Jax gekozen, uit groep 7 Rayane en Oliwia en uit groep 8 Haliema en Mohamed. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.