071-5722 141
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Wij willen helpen!

Wij willen helpen!

9 maart 2022 | Nieuws

Ieder jaar proberen wij met alle kinderen een goed doel te ondersteunen.
Na alle ellende die wij de afgelopen tijd voorbij hebben zien komen werd de behoefte om dit jaar iets extra’s te doen steeds groter.
Natuurlijk ook omdat de oorlog in Oekraïne nu wel erg dichtbij komt. Maar de mensen in Oekraine zijn niet de enige mensen op de wereld die in vreselijke omstandigheden leven of hun huis en land moeten verlaten om een veiligere plek te zoeken.
Omdat wij als school er zijn voor onze kinderen willen wij met onze bijdrage ook andere kinderen ondersteunen. Daarom hebben wij gekozen voor stichting Warchild. Deze stichting ondersteunt verschillende projecten. Binnen de projecten worden kinderen geholpen om bijvoorbeeld tijdens een oorlog toch nog onderwijs te kunnen volgen. Mocht u meer willen weten over stichting Warchild dan kunt u de site bezoeken en daar van alles lezen over de projecten die zij ondersteunen.https://www.warchild.nl/
Vanaf maandag 14 maart tot en met vrijdag 18 maart willen wij u vragen of u mee wilt helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Warchild. In alle klassen komt een spaarpotje te staan waar u of uw kind een bijdrage in kunt doen. Naast geld mag dit bijvoorbeeld ook een statiegeldbonnetje zijn (geen lege flessen!).
Wij zullen in de klassen aandacht besteden aan de projecten van stichting Warchild maar natuurlijk ook aan de oorlog in Oekraïne. Dit is wel verschillend per groep en leeftijd van de kinderen. Bij de jongste kinderen wordt er bijvoorbeeld niet over oorlog gesproken. Daar benoemen wij het helpen van kinderen over de hele wereld. Mocht u vragen hebben over wat er in de klassen besproken wordt of als uw kind met dingen thuiskomt waar u meer over wilt weten dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de leerkracht van uw kind. 
Wij hopen op deze manier met uw hulp een mooi bedrag te kunnen doneren aan stichting Warchild om zo iets te kunnen doen voor alle kinderen die in oorlog of armoede leven. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.