071-5722 141
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Protocol her-opening school i.v.m. corona (covid-19)

Protocol her-opening school i.v.m. corona (covid-19)

1 november 2020 | Nieuws

Via deze link kunt u de meeste recente aanpassingen van het coronaprotocol 20-21 lezen.

Maandag 11 mei is het zover, dan mag de school weer gedeeltelijk open. Voor deze opening is een heel protocol opgesteld. Dit protocol kunt u hier terugvinden : Protocol start schooljaar 2020 
Het heropenen van de school, met inachtneming van alle coronamaatregelen, is een zaak van ouders en leerkrachten samen. Wij als schoolteam binnen de school en u als ouders buiten de school moeten samenwerken door ons aan de richtlijnen te houden.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.