071-5722 141
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Bezoek van het college van B&W aan de wijk zuidwest

Bezoek van het college van B&W aan de wijk zuidwest

2 december 2019 | Nieuws

Op 26 november heeft het college de wijk bezocht. Dit keer is er gekozen dat de burgemeester en wethouders in gesprek zouden gaan met de kinderen en jongeren in de wijk.
Onze leerlingen (Jessica, Rania, Maja, Wissal, Chaimae, Sanjay, Adam en Yassin hebben zich samen met juf Jacqueline goed voorbereid. Het onderwerp was, het nieuwe wijk ontwikkelperspectief. 
Zij hebben in groepen gediscussieerd over wat de wijk nodig heeft, groenvoorzieningen, sportgelegenheid, buurthuis, winkels, woningen en speelmogelijkheden.
Daarna hebben zij met de wethouders de wijk gebouwd. Het was een heel inspirerende middag.
De burgemeester heeft de kinderen complimenten gemaakt ze konden goed hun standpunten naar voren brengen en hebben bij het ontwerpen van de wijk hebben zij niet alleen aan zichzelf gedacht, maar vooral aan wat goed is voor alle mensen in de wijk
 
De volgende scholen hebben dit georganiseerd samen met de wijkregisseur; Het Vlietland College, Wereldschool Leimundo en PC basisschool De Ley.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.