071-5722 141
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Inpakken en verhuizen!

Inpakken en verhuizen!

18 oktober 2018 | Nieuws

Op 18 en 19 oktober is het team druk bezig geweest met inpakken en wat zijn er veel  verhuisdozen ingepakt! Geen 100 geen 200 maar bijna 500 dozen! In de herfstvakantie gaat Heutink voor ons de nieuwe meubels plaatsen en zal het verhuisbedrijf alle dozen verhuizen.

Na de vakantie op maandag, dinsdag en woensdag gaat het team weer aan de slag om alle dozen uit te pakken en de school in te richten zodat we op 1 november onze eerste schooldag zullen hebben!

Spannend!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.